Concerten

Concerten

Selecteer datum
genre
genre
Orgelconcert Bert Den Hertog bij Opus 241 in Nieuw Dijk
za 7 sep, 2024
Orgelconcert Bert den Hertog
Bert den Hertog
15:00
|
Orgel
|
€ 7,50
Jos Moeke door Steven Wielink
za 28 sep, 2024
Orgelconcert Jos Moeke 
Jos Moeke
15:00
|
Orgel
|
€ 7,50
Orgelconcert Maarten Wilmink bij Opus 241 in Nieuw-dijk
za 19 okt, 2024
Orgelconcert Maarten Wilmink
Maarten Wilmink
15:00
|
Orgel
|
€ 7,50
Jos Moeke door Steven Wielink
do 26 dec, 2024
Orgel Kerstconcert Jos Moeke 
Jos Moeke
15:00
|
Orgel
|
€ 7,50

Geniet van prachtige
concerten bij OPUS 241

Stap binnen bij OPUS 241 en laat u meeslepen door de betoverende wereld van onze concerten. Bij ons staat muziek centraal, en wij koesteren de kunst van het creëren van onvergetelijke muzikale ervaringen.

Onze concerten

OPUS 241 nodigt u van harte uit om deel te nemen aan onze prachtige concerten. Onze concerten worden zorgvuldig samengesteld om u mee te nemen op een boeiende reis door de muzikale landschappen. Of uw hart klopt voor klassieke muziek, hedendaagse melodieën of intieme kamermuziek, bij ons vindt u een scala aan keuzes. Bij OPUS 241 kunt u genieten van concerten die uw emoties beroeren en uw ziel verheffen.

Een unieke setting

Onze concerten worden gehouden op een unieke locatie die bijdraagt aan de magische sfeer van de avond namelijk in de prachtige Sint-Antonius van Paduakerk in Nieuw-Dijk.

OPUS 241 is niet zomaar een concertlocatie; het is een artistiek juweeltje waar muziek en cultuur harmonieus samenkomen. De intieme ambiance zorgt ervoor dat u zich één voelt met de muziek.

Kaartverkoop

Het bijwonen van een concert bij OPUS 241 is eenvoudig. U kunt uw kaarten moeiteloos online reserveren, zodat u verzekerd bent van een plaats bij deze buitengewone muzikale belevenis. Wij adviseren u om tijdig te boeken, omdat onze concerten populair.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over onze concerten of wenst u meer informatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons toegewijde team staat voor u klaar om u te assisteren en uw bezoek aan OPUS 241 onvergetelijk te maken.

Bij OPUS 241 delen we graag de pracht van muziek met ons publiek. Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen aan onze prachtige concerten en te genieten van betoverende muziek die u zullen inspireren en ontroeren. Van harte welkom bij OPUS 241.