Rondleiding door het opus 241 Orgel

Ontdek Opus 241

Een unieke rondleiding door het Opus 241 orgel

Bent u nieuwsgierig naar het Opus 241 orgel en de geschiedenis daarvan? Maak dan een afspraak voor een bijzondere rondleiding door het Opus 241 orgel! Tijdens onze rondleidingen ontdekt u niet alleen de boeiende geschiedenis en revisie van het orgel, maar krijgt u ook de unieke kans om een kijkje te nemen ín het orgel zelf.

Een exclusief kijkje in het hart van het orgel

Opus 241 is niet zomaar een orgel; het is een meesterwerk van vakmanschap en geschiedenis. Tijdens de rondleiding kunt u het binnenste van het orgel verkennen en meer te weten komen over hoe dit prachtige instrument werkt. Stap in de wereld van klank en techniek en laat u betoveren door de schoonheid van Opus 241.

Leer over geschiedenis, revisie en interessante weetjes

Laat u meevoeren door de fascinerende geschiedenis van Opus 241, terwijl onze deskundige gids ‘Wil Hoogstraaten’ u door de verschillende periodes van het orgel leidt. Ontdek hoe het orgel in de loop der jaren is veranderd en leer meer over de recente revisie die het weer tot leven heeft gebracht. Daarnaast delen we graag leuke feitjes en interessante weetjes over dit bijzondere instrument.

Een persoonlijke rondleiding door Wil Hoogstraaten

Onze rondleidingen worden geleid door Wil Hoogstraaten, een gepassioneerde expert op het gebied van orgels. Met zijn vergaande kennis en enthousiasme neemt Wil u mee op een onvergetelijke reis door het Opus 241 orgel. Bereid u voor op een inspirerende ervaring, die u niet snel zult vergeten.

Maak vandaag nog een afspraak voor een rondleiding door het Opus 241 orgel en laat u betoveren door de magie van dit prachtige instrument.

Rondleiding aanvragen

Beleef muziek bij Opus 241

Laat de muziek u verrassen tijdens de prachtige concerten bij Opus 241 in Nieuw-Dijk. Reserveer vandaag nog uw concertkaarten. Tot ziens bij ons volgende concert!

Het OPUS 241 orgel in Nieuw-Dijk