Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Frequently Asked Questions

Concertinformatie

Opus 241 is het prachtige grote orgel dat zich bevindt in de Sint-Antonius van Paduakerk in Nieuw-Dijk. Het is een belangrijk onderdeel van de concertlocatie waar verschillende evenementen plaatsvinden.

Opus 241 biedt een divers scala aan concerten, waaronder klassieke muziekoptredens, orgelconcerten, kooruitvoeringen en andere muzikale evenementen die de unieke akoestiek van de kerk benutten.

Kaartjes voor concerten bij Opus 241 zijn verkrijgbaar via onze website en aan de deur voorafgaand aan het evenement. Controleer de specifieke aankondigingen voor elk concert voor de exacte details.

Voor meer informatie over aankomende concerten bij Opus 241 en andere evenementen in de Sint-Antonius van Paduakerk, kunt u de officiële website raadplegen, sociale media volgen of contact opnemen voor updates en aankondigingen.

Faciliteiten en Toegankelijkheid

Ja, er is parkeergelegenheid beschikbaar in de buurt van de Sint-Antonius van Paduakerk voor bezoekers die met de auto komen. Houd er rekening mee dat de beschikbaarheid kan variëren afhankelijk van de drukte en het tijdstip van het evenement.

Ja, de Sint-Antonius van Paduakerk streeft ernaar om toegankelijk te zijn voor alle bezoekers, inclusief mensen met mobiliteitsbeperkingen. Er zijn faciliteiten voor mindervaliden beschikbaar, zoals rolstoeltoegankelijke ingangen en aangepaste voorzieningen.

Evenementorganisatie

Ja, Opus 241 kan worden gehuurd voor privé-evenementen, zoals bruiloften, jubilea en andere speciale gelegenheden. Neem voor meer informatie over beschikbaarheid, tarieven en voorwaarden contact op.

Ja, er worden vaak speciale evenementen georganiseerd rond feestdagen en bijzondere gelegenheden bij Opus 241, zoals kerstconcerten, nieuwjaarsvoorstellingen en andere vieringen die de prachtige muziek en sfeer van het Opus 241 orgel benadrukken. Houd de aankondigingen in de gaten voor meer informatie over deze evenementen.

Bezoekersinformatie

Ja, de Sint-Antonius van Paduakerk staat open voor bezoekers tijdens reguliere openingstijden buiten concerturen. Het is een prachtige historische locatie die het ontdekken waard is.

Ja, er worden regelmatig rondleidingen aangeboden van Opus 241 en de Sint-Antonius van Paduakerk, waarbij bezoekers de kans krijgen om meer te leren over de rijke geschiedenis en architectuur van de kerk, evenals de oorsprong en betekenis van het prachtige Opus 241 orgel. 

Ja, er zijn verschillende eet- en drinkgelegenheden in de omringende plaatsen van de Sint-Antonius van Paduakerk waar u als bezoeker voor of na een concert kunt genieten van een hapje en een drankje. Vraag gerust om aanbevelingen bij het personeel van de kerk.

Praktische informatie

Over het algemeen is het toegestaan om foto’s en video’s te maken tijdens concerten bij Opus 241, maar we vragen vriendelijk om de andere bezoekers en artiesten niet te storen tijdens de voorstelling. Flashfotografie en het gebruik van grote apparatuur kunnen worden beperkt, dus gebruik uw gezond verstand en respecteer de instructies van het personeel.

Educatie

Ja, er worden regelmatig educatieve programma’s en workshops aangeboden bij Opus 241, gericht op het onderwijzen van mensen over de geschiedenis van het orgel, het leren spelen van het orgel en andere aspecten van muziek en muzikale uitvoeringen. Interesse om te komen spelen op het orgel? klik hier.